Studio: Dag 5

Trommenes fargerike fellesskap!

Kvelden ble viet redigering av trommespor på låta ”Easy”. Hadde til sammen 23 ulike tromme-opptak, som skulle sys sammen til ett spor. Mye å velge i. I stedet for å klippe enkelttrommer, valgte jeg først hele sekvenser (komplett trommesett) fra de ulike opptakene.

Senere gikk jeg inn på enkeltinstrumentene og finpusssa. Deretter henta jeg noen enkeltslag som erstatta for eksempel dårlige slag eller andre unøyaktigheter. Brukte mye tid på å få stortromme og skarp i time. Gikk vel med noen timer til arbeidet.

Avslutta med å sette inn EQ på de ulike trommene, samt en vintage-klang på skarptromme. Merker jeg må lese meg litt opp på EQ om trommer. Er ikke helt trygg der, men sånn umiddelbart hørtes det etter hvert ut som et slagverk med både pønsj og tydelighet.

Note to self: Husk å aktivere High-pass-filter

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *