snapchat

Kjære Snapchat, her er oppdateringene jeg ønsker

Snapchats siste oppdatering er bare skuffende.

Snapchats suksess er formidabel, i Norge er det landets nest mest brukte sosiale medium etter Facebook. Da er det lov å ha forventninger til produktoppdateringer. Spesielt fordi Snapchat fortsatt framstår som litt konfirmasjonsaktig uferdig.

Oppdateringene som kom denne uka er enkelt beskrevet her, kort sagt morsomme ansiktsfilter og en trofesamling som antagelig skal stimulere til økt bruk.

Var det oppdateringene jeg håpet på? Nei!

Ansiktsfiltrene blir vi nok særdeles fort lei av både å bruke og motta. Forrige oppdatering var av en helt annen klasse. I det hele tatt synes jeg Snapchat har levert gode oppdateringer. Denne gangen ble jeg bare skuffet.

Her er tre oppdateringer jeg ønsker i Snapchat?

  1. SORTERE KONTAKTER: Har du prøvd å sende en snap til mange kontakter? Du må alltid bla gjennom hele kontaktlista. Jeg ønsker en måte å sortere kontaktene mine på, og enda bedre – kategorisere dem.
  2. ENKLERE FLERBRUKERLØSNING: Bruker du Snapchat både privat og profesjonelt, burde det vært enklere å svitsje mellom ulike kontoer enn log out/ login. Twitter har en elegant mobil-løsning. Det burde lett la seg gjøre også i Snapchat.
  3. FRISØK ETTER BRUKERE: Jeg ønsker å kunne søke etter andre brukere/merkevarer/kjendiser, slik du kan i Instagram. Rett og slett et fritekst-søkefelt.

Enig, uenig? Andre funksjoner du ønsker i Snapchat?

Add meg gjerne

snap_ico

2 Comments

    • Send deg selv en smiley, og sats på en bedre oppdatering neste gang 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *